fbpx

Моята история

Аз и моят пораснал син на път в мечтата на всяко момче Порше, направено от нас в реален размер от масивен картон.

Една история, която всяка майка е преживяла

“ Аз съм жена на 46 години. Имам две деца. Първото дете се роди, когато бях на 24 години – все още дете самата аз. Пишех дипломна работа. Опитвах да работя на две места за допълнителни доходи. А второто ми дете се роди, когато бях на 36 години. Развивах успешно частен бизнес. Кипях от енергия, идеи и желание за работа. Исках да успея. Чувствах се уверена.

Както първия път, когато станах майка, така и втория исках да бъда най-добрата и най-грижовната. Всеки ден да давам цялата си енергия за малките същества. Но в същото време трябваше да се доказвам освен като майка и като успешен човек.

Определени спомени не могат да се изтрият от съзнанието ми. Приспиваш детето със сетни сили, излизаш на тихи стъпки от стаята и … настъпваш нещо на земята, издаващо невъобразим звук … детски плач … и пак отначало …

Влизаш в хола и виждаш всички играчки разпръснати по земята. Шкафовете отворени. Проверявяйки пощата си, знам за възможността да има нарисувани стени с новите бои, които днес съм купила.

Е, няма нищо. Детето се развива. По-хубаво ли е по цял ден пред телевизора? Или пред компютъра? Вече всичко е различно. Светът се променя всеки ден. Особено за малките и тяхното любопитство.

Спирам дотук.

Вие – които сега четете – може би намирате самите себе си между редовете. Знаете историята по-добре от мен. Второто ми дете е вече на 10 години, а Вашите в момента са на 4,5,6,7  или по-малки. Сега Вие избирате с какво да се занимават в свободното си време децата и как да развиват своето въображение, мислене и характер.

Сега, когато управлявам успешен бизнес и имам две пораснали деца реших, че трябва да  използвам опита си и придобитите в годините знания. Каква по-добра цел от тази да създам играчки с които Вашите деца да се занимават с интерес и в същото време Вие да имате свободно време за своето развитие, хоби или улеснено ежедневие.

Край на пода пълен с играчки. Край на постоянният хаос. Край на тревогите, че технологиите изместват истинските нужди на малчуганите.

Ние направихме картонен шкаф от масивно велпапе. Надпишете рафтовете заедно с детето за вида играчка, която ще стои на съответното ниво. Нека детето нарисува всеки рафт и вижда рисунката отдалеч. Направете прибирането на играчки вечер истинска забава. Играейки то се учи на ред за цял живот.

Искате да разберете за какъв дом си мечтае Вашето дете?

Само срещу 29,99лв. той става Ваш. Гарантираме много рисуване и усмивки. А и допълнително може да си купите стол и масичка, които се събират в голямата мечтана къща.

Паркинг на два етажа за момчета с рампа или без.

Къща за кукли на два етажа за момичета.

И още много други коледни продукти, които ще внесат усмивки, добро настроение и много топлина през зимните вечери!

Тези продукти ще помогнат на всички майки да научат децата си на самостоятелна игра бързо и лесно. Да построят и опознаят своят детски свят пълен с много веселба.

И  през цялото това време Вие също се развивате в своя собствен свят. Имате време за работа, учене, четене, готвене, чистене. Да не забравяме и почивка! О,стига, просто гледайте любимия си сериал!

Знам,че моите играчки ще Ви помогнат във Вашето уморително ежедневие.

Знам,че Вашите деца ще искат къща, след това ракета, след това маса,стол,шкаф и т.н.

Всички те са напълно безопасни и разбира се, не на последно място на ниски цени.

 

Очаквам Ви!

 

 

С уважение

Жени Илиева

Post a Comment