fbpx

Коледната къща на Дисплейко

Здравейте, приятели на Дисплейко! С първия ни блог пост искаме да Ви разкажем за най-новото ни творение – Коледната къща на Дисплейко! Ако все още не сте разбрали кой всъщност е той – това е малкият палав герой на име Дисплейко.

 

Той е любознателен и весел и обича да учи и да се забавлява. Мъника използва всеки един свободен момент, за да играе със своите картонени играчки. Да, правилно прочетохте – играчките на Дисплейко са направени от еко картон и се сглобяват много лесно. А още по-важното е, че за няколко минути можете да разглобите играчките и да ги приберете на скришно място! А когато на децата отново им се доиграе… фокус мокус… изваждате и сглобявате също толкова лесно отново!

 

 

Но нека се върнем към Коледната къща. Това е най-новата къща на Дисплейко, вдъхновена от прекрасните Коледни празници, които предстоят. С помощта й всяко дете ще може да развихри своето въображение. 

Предизвикваме Ви да направите Коледата още по-вълнуваща, като на 25-ти Декември скриете подаръците на малчуганите в Къщата на Дисплейко. Децата обаче ще получат своите подаръци при едно условие – да проявят творчество и креативност и изпълнят 10-те задачи, които Дисплейко им е поставил… А какви са те, ще откриете в писмото на Дисплейко.

 

 

 

 

 

Сега сигурно се питате какво ще Ви трябва за изпълнението на задачите?

Хартия, любимите материали за рисуване на вашето дете, капка въображение и много добро настроение!

Нека изпълним Коледните празници с креативност и ги направим още по-специални!