fbpx

Защо да позволим на децата да рисуват по къщата

 

Ако вкъщи имате малък пикасо, то тази статия ще е полезна за Вас

Насърчаването на артистичния талант при малките деца е много важно за последващото им развитие, стига техният последен шедьовър да не попадне на стените ви. Децата могат да се отнасят към света и белите стени в стаята им, като към своето платно за рисуване, което може да ви създаде допълнителен стрес. Не би ли било чудесно, ако децата ви имаха обособена зона, за да пуснат с пълна сила вътрешния си Пикасо? Защо да позволите на децата ви да рисуват по стените на къщата? Как това може да доведе до забавни моменти за детето и много по-малко стрес за вас?

Бяла къща за оцветяванe– вижте тук ( линк за „вижте тук“ – Бяла къща за оцветяване | disPLAYbg)

За да запазите стените вкъщи бели, но и да стимулирате таланта на вашето дете, на помощ идват картонените къщи от Дисплейко. Те позволяват на детето да се отдаде на игри с часове, да оцветява стените, покрива, вратата на къщата, без реално да имате последствия от това върху дома си. Къщите са направени от лесно сгъваем еко картон, който позволява съвсем лесно да сглобите детска къща на мечтите. А защо това да не стане и любимото скривалище на вашето дете?

Картонена къща – научи цифрите и нови думи – вижте тук ( линк за „вижте тук“ – Картонена къща за оцветяване Научи цифрите и нови думи | disPLAYbg)

Докато вашето дете рисува по мечтана си къща, то може и да учи лесно думите, изписани върху нея, както и да научи цифрите по-лесно. От едната страна на къщата ще видите най-популярните думички, които вашият малчуган може да спелува по срички, а от другата, когато стане по-голямо, ще може да смята с лекота.

Шкаф за играчки и книги– вижте тук ( линк за „вижте тук“ – Картонен шкаф за книги и играчки | disPLAYbg)

Освен че помага за лесна и бърза организация на предмети, шкафът от картон може да бъде и изрисуван и персонализиран от всеки един малък художник вкъщи, без да се притеснявате от това, че детето рисува по шкафчето си.

Още картонени изненади…– вижте тук ( линк за „вижте тук“ – Картонена Ракета Стигни в Космоса | disPLAYbg)

За малките откриватели на Космоса и галактиката Дисплейко са проектирали картонена космическа ракета, чрез която детето ще се впусне в гарантирано приключение. След като успее да обиколи Космоса, детето може да се качи на своя картонен влак стрела и да си представя, че посещава местата, за които чете в любими си книги. Да пътува да безлюдни тропически острови, да покорява високи върхове и да влиза в скрити пещери. Приключението е гарантирано.